WORKSHOPS

Vi har gennem flere år leveret workshops i både ind- og udland med afsæt i digitalisering og den digitale transformation. Vores ønske er at fremme kendskabet til den digitale transformation - herunder hvad en digital transformation er, hvordan der arbejdes med digitalisering i din virksomhed. Vi er derfor altid friske på at holde workshops for alle typer virksomheder, der har lyst til at lære hvordan der helt konkret kan arbejdes med konkrete digitaliseringstiltag til gavn for forretningen og ændring af virksomhedens mindset. Vi afholder workshops med følgende temaer:

  • Digital transformation

  • Digital Workplace

  • Prototyping (Design Thinking)

  • Customer Journey

tokeroedplus_workshop_sprint-digital.jpg

Sprint:Digital er det nyeste skud på stammen af spændende tiltag i Tokerød+ og med vores tætte samarbejdspartner Human Business. Sprint:Digital er et samarbejde med Design to Innovate (D2I) og Dansk Design Center, hvor virksomheder har mulighed for at få hjælp fra førende sprintskonsulenter for at få sat kurs mod en effektiv digital transformation. Foruden Tokerød+ og Human Business er der 12 andre virksomheder i Danmark, som også medvirker i Design to Innovate og Dansk Design Center’s Sprint:Digital. På et sprint er det muligt at få testet, om ens virksomhed er på rette spor med de digitale skridt, der allerede er taget eller få identificeret den optimale digitaliseringsløsning. Det kræver blot at hver virksomhed afsætter 3-5 beslutningsdygtige medarbejdere i en begrænset periode. Designsprints er den egentlige kerneydelse i projektet. Det dækker over et komprimeret forløb over 5 dage, hvor sprintteamet fra den enkelte virksomhed kommer igennem en proces, der vil give dem en forståelse af deres udfordringer og en identifikation af mulige løsninger.

Virksomhedens rejse.png

hvem kan deltage?

For at kunne deltage i Srint:Digital skal virksomheden defineres som en SMV (Små og mellemstore virksomheder), som er inden for følgende ramme:

  • beskæftiger under 250 personer og 

  • har en årlig omsætning på højst 50 mio. EUR og/eller 

  • har en samlet årlig balance på højst 43 mio. EUR.

d2i-design-to-innovate_360x180.jpg
DDC_logo_b_dk_pos.png
SprintDigital_logo-sort.png

fakta om sprint:digital

Sprint:Digital varetages af designklyngen D2i – Design to innovate og Dansk Design Center og er en udmøntning af regeringens digitaliseringsstrategi under SMV:Digital.

  • Projektet har til formål at fremme 100 små- og mellemstore virksomheders digitale transformation gennem designsprint. Et sprint tager fem hele dage

  • Deltagelse kræver mindst tre ansatte, hvoraf en har beslutningskompetence.

  • Sprint:Digital er et offentligt støttet projekt, som tilbydes til en markant reduceret pris. Første sprint koster 25.000 kr. Andet sprint koster 15.000 kr. og tredje sprint 10.000 kr.

er du interesseret i at vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Sprint:Digital eller tilmelde dig et forløb, har du mulighed for at kontakte os her: