Vi laver digitale løsninger, der virker i praksis

- vi insisterer på brugertests og prototypeudvikling

HVAD ER VI

Vi er din digitale rådgiver, og vi rådgiver dig ud fra en solid overbevisning om, at digitalisering er 90% mennesker og 10% tech. Det kræver mennesker at løfte projekterne, hvis de skal blive en succes. Derfor tager vi mennesker alvorligt. Vi ved, at digitalisering skal rummes og løftes af alle for at blive en succes.

Vi er din digitale sparringspartner, der til en hver tid sikrer, at de valgte digitale løsninger er i din forretnings bedste interesse. Vi hjælper dig både med at definere din forretnings digitale behov, vælge de rette løsninger efterfølgende og eksekvere på dem. Vi har gennem årene kørt utallige digitale udviklingsforløb og uddannelse for mange forskellige organisationer og bidraget til at rykke få dem til at rykke sig succesfuldt mod en digital transformation. I dag er vi en af Danmarks førende digitale rådgivningsvirksomheder.

Vi er din eksekveringspartner, der sikrer at det ikke bare bliver ved snakken. Vi sætter strøm til dine forretningsmæssige ambitioner og udvikler digitale platforme og løsninger, der fremmer din forretning. Vi vil til enhver tid tilsikre at din gevinst ved digitalisering bliver markant større end dine omkostninger - for ellers er det jo ikke succesfuld forretningsudvikling. Vi udfordrer status quo og sørger for fremdrift.

HVORDAN GØR VI

For os er det vigtigt at hjælpe, så du og din forretning får mest ud af det og opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater. Derfor tilrettelægger vi hvert forløb individuelt med respekt for din virksomhed og hele organisationen. Vi tror på at forretningen flyttes gennem medarbejderne, derfor har vi altid fokus på mennesket.
Her kan du se eksempler på, hvordan vi ofte arbejder med vores kunder. De fleste forløb er en blanding af flere opgaver som vi planlægger sammen med jer. På den måde sikrer vi de bedste løsninger i forhold til jeres aktuelle behov.

 

vi tilbyder FØLGENDE:

 
digitalforetning.jpg

digital forretning

For mange virksomheder kommer digitalisering løbende og som der er tid til det i hverdagen. Denne service som vi også kalder digitalising som en service er tiltænkt jer der gerne vil have hjælp til forskellige tiltag, og som ikke har tid til at udfører det hele selv.
Vi hjælper med at kigge på forretningen og i samarbejde med jer udpeger vi, både højt- såvel som lavt hængende digitale frugter, som I med forretningsmæssig fordel kan plukke. Vi sørger for eksekveringen af helt konkrete digitale tiltag og hjælper i hele implementeringsfasen, så I kommer sikkert og succesfuldt frem til jeres digitale mål.

 
Udvikling og Design.jpg

Udvikling og design

BRUG FOR ET NYT WEBSITE ELLER SKAL DU HAVE BYGGET EN PLATFORM?
Vi hjælper dig med at udvikle nye digitale løsninger (fx. platform eller website), så de passer til dine og dine brugers behov. Løsningerne skal være brugervenlige og overskuelige. Vi tester og sikrer, at løsningerne fungerer, og at du/I efterfølgende kan håndtere det hele selv uden vores hjælp. Vi kan hjælpe dig uanset dit tekniske niveau.

 

workshops

Vi har gennem flere år og med afsæt i den digitale transformation leveret workshops i både ind- og udland. En workshop giver mulighed for at arbejde i dybden med løsningen af en specifik opgave. Der kan udveksles meninger, interesser, holdninger og synspunkter, som ikke nødvendigvis skal munde ud i, at alle er enige. Det vigtigste formål med workshoppen er, at deltagerne er aktive. Ofte indgår workshops naturligt i vores arbejde med virksomhederne, fordi det er en god måde at få medarbejderne engageret i projektet på.
Vi er også facilitatorer på SPRINT:DIGITAL, hvor vi gennem et intensivt workshopforløb udvikler en digital idé til prototype.

 

Digital strategi

Vi tilbyder i samarbejde med jer, at udvikle jeres digitale strategi, med respekt for de mennesker der arbejder i jeres organisation. En digital strategi bør aldrig stå alene, men skal altid følges op af konkrete og håndgriblige tiltag som flytter jeres forretning. Jeres organisation skal kunne se sig selv i strategien for at det bliver en succes. Derfor arbejder vi med hele virksomheden, da dette giver jer, det bedste udfald efterfølgende.