Om TRYG

Tryg.png
 
 

Tryg har sat sig for at blive mere rådgivende end sælgende. Det betyder at salgsindsatsen skal vendes fra push til pull-tilgang. Her er det vitalt at lederne går forrest og viser vejen. Tokerød Plus har fået til opgave at inspirere, rådgivere og give sparring til Tryg’s kundechefer om hvordan de individuelt kan arbejde med en mere rådgivende pull tilgang, hvor man i højere grad deler ud af sin viden og ekspertise indenfor forsikring. Denne indsats kaldes også Employee Advocacy hvor lederne og medarbejderne i organisationen agerer ambassadører indviduelt, i stedet for at det kun er det corporate brand logo der bær hele byrden. Det skaber en mere menneskelig, tilgængelig og imødekommende profil, som gør at man kommer tættere på sine kunder og potentielle kunder, hvilket er vitalt når man skal rådgive.


Med afsæt i Linkedin og sociale medier bliver kundecheferne gearet til at gå forrest i den digitale transformation i TRYG koncernen.

værdiskabelse

Ved at gennemgå forløbet opnås en væsentlig forøgelse af organisationens digitale modenhed, og derigennem øges paratheden til en egentlig implementering af en Digital Strategi efterfølgende. Potentialet skabes ved at ledere og chefer kan agere som ambassadører og fremadrettet aktivt vil kunne bidrage til TRYG’s transformation ind i en digital verden og den deraf ændrede kultur.

For TRYG giver forløbet øget awareness samt et image som “Digital Frontrunner”, hvilket sker gennem styrket og øget digital tilstedeværelse. Potentialet skabes ved at ledere/chefer fremadrettet aktivt vil kunne agere som ambassadører direkte til deres netværk på LinkedIn og derigennem øger potentialet for kvalificerede kundeleads.

 

Hør hvordan du går fra en push til en pull-tilgang hvor kunderne selv henvender sig.

Fornavn og efternavn *
Fornavn og efternavn