Sprint:Digital

Sprint:Digital er det nyeste skud på stammen af spændende tiltag i Tokerød+ og med vores tætte samarbejdspartner Human Business. Sprint:Digital er et samarbejde med Design to Innovate (D2I) og Dansk Design Center, hvor virksomheder har mulighed for at få hjælp fra førende sprintskonsulenter for at få sat kurs mod en effektiv digital transformation. Foruden Tokerød+ og Human Business er der 12 andre virksomheder i Danmark, som også medvirker i Design to Innovate og Dansk Design Center’s Sprint:Digital. På et sprint er det muligt at få testet, om ens virksomhed er på rette spor med de digitale skridt, der allerede er taget eller få identificeret den optimale digitaliseringsløsning. Det kræver blot at hver virksomhed afsætter 3-5 beslutningsdygtige medarbejdere i en begrænset periode. Designsprints er den egentlige kerneydelse i projektet. Det dækker over et komprimeret forløb over 5 dage, hvor sprintteamet fra den enkelte virksomhed kommer igennem en proces, der vil give dem en forståelse af deres udfordringer og en identifikation af mulige løsninger.

 
Kortlægning Dag 1 Idéudvikling Dag 2 Konceptudvikling Dag 3 Prototyping Dag 4 Test Dag 5
 
DDC_logo_b_dk_pos.png

hvem kan deltage?

For at kunne deltage i Sprint:Digital skal virksomheden defineres som en SMV (Små og mellemstore virksomheder), som er inden for følgende ramme:

SprintDigital_logo-sort.png
  • beskæftiger under 250 personer og 

  • har en årlig omsætning på højst 50 mio. EUR og/eller 

  • har en samlet årlig balance på højst 43 mio. EUR.p

 

fakta om sprint:digital

Sprint:Digital varetages af designklyngen D2i – Design to innovate og Dansk Design Center og er en udmøntning af regeringens digitaliseringsstrategi under SMV:Digital.

  • Projektet har til formål at fremme 100 små- og mellemstore virksomheders digitale transformation gennem designsprint. Et sprint tager fem hele dage

  • Deltagelse kræver mindst tre ansatte, hvoraf en har beslutningskompetence.

  • Sprint:Digital er et offentligt støttet projekt, som tilbydes til en markant reduceret pris. Første sprint koster 25.000 kr. For det får du 5 fulde dage plus en voucher på 25.000 kr. til en digital rådgiver.

er du interesseret i at vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Sprint:Digital eller tilmelde dig et forløb, har du mulighed for at kontakte os her: