Trygheden ved at have kompetent support i ryggen.
 

Er du træt af at lede side op og side ned på Google for at få svar dine spørgsmål om det digitale? Tænk hvis der fandtes en kompetent digital support, der kunne give dig den nødvendige vejledning og viden indenfor en time. Det gør der nu! 

Service Plus giver dig vejledning i situationer, hvor tid og viden er altafgørende.

Service Plus er en stærk supportaftale, hvor vores supportere sidder klar til at give dig hurtigt svar på dine spørgsmål om det digitale - uanset om de måtte omhandle aflæsning i Analytics, reklamer på Facebook, optimering af websites eller én af de utallige andre problematikker, som kan opstå i arbejdet med det digitale. Vi giver dig hurtig og kompetent vejledning. Du får adgang til vores samlede pulje af viden, der dækker bredt inden for det digitale. 

 

DIGITAL SUPPORT

Få nem adgang til personlig support på:

  • Messenger 
  • Chat
  • Mail 

Vidensdeling

Få fuld adgang til guidelines og eksklusive FAQs. Få desuden invitationer til tidsaktuelle morgenmøder og webinarer og få særlige tilbud på kurser.


sp4.png

STRAKS SVAR

Få svar på dine spørgsmål i løbet af en time inden for nedenstående servicevindue.
Mandag til torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00


Få trygheden ved kompetent support i ryggen for kun 1.995,- om måneden (eks. moms).


 

Det siger kunderne...

Da vores kunder pludselig ikke kunne checke ind på vores hoteller, hjalp Tokerød Plus os med at rette opsætningen på vores Facebooksider. Opgaven var løst indenfor 15 min. Stærkt!
— Kim Degn, Direktør ved Cabinn Hotels
 

 

Kontakt os og hør mere om Service Plus