ROBOTICS PROCESS AUTOMATION

Her kan du finde inspiration om Robotics Process Automation (RPA) fra nogle af de firmaer og personer, der allerede valgt at anvende Robotics Process Automation. Robotis Process Automation er en software-robot, der hjælper din virksomhed med de trivielle, administrative opgaver, der normalt tager lang tid.

 
 
robotic-process-automation-intro.jpg

ROBOTICS PROCESS AUtomation

Firmaer der anvender Robotics Process Automation

  • Odense Kommune
  • Alka Forsikring
  • Pension Danmark
  • Nordea
  • Azets
 
robothandkeyboard.jpg

Læsestof om ROBOTICS PROCESS AUTOMATION til inspiration

Hvis du har lyst til at vide mere om Robotics Process Automation, så kan vi anbefale The Wall Street Journals: "An Introduction to Robotics Process Automation", som giver en god introduktion til de forskellige muligheder med RPA. En anden god inspirationskilde er Michael Frays artikel fra Computerworld, hvor du kan få en billig genvej til brugen af RPA. Har du fået mod på mere i forhold til Robotics Process Automation, er der mulighed for forskellige kruser hos bl.a. IDG Kurser med førnævnte Michael Fray.
 

Få hjælp til at løse de administrative opgaver

I Odense Kommune fik de i 2017 en anderledes medarbejder på kontoret, da software-robotten "Tyra" skulle hjælpe med faktureringer og underretninger i den daglige drift hos kontanthjælpsafsnittet. Her har "Tyra" allerede sparet de andre medarbejdere med over 700 timers arbejde.

Der er forskellige løsninger på markedet, men de mest populære på markedet er bl.a.  Blue Prism og UiPath Robotic Process Automation. Det er dog forskellige fra virksomhed til virksomhed, hvilket behov der er. Derfor er det nødvendigt at undersøge markedet for at finde den bedste løsning for dig.