Hvad er vi

Vi er din digitale rådgiver, og vi rådgiver dig ud fra en solid overbevisning om at digitalisering er 90% mennesker og 10% tech. Det kræver mennesker at løfte projekterne, hvis de skal blive en succes. Derfor tager vi mennesker alvorligt. Vi ved at digitalisering skal rummes og løftes af alle for at blive en succes.

Vi er din digitale sparringspartner, der til en hver tid sikrer at de valgte digitale løsninger, er i din forretnings bedste interesse. Vi hjælper dig både med at definere din forretnings digitale behov, vælge de rette løsninger efterfølgende og eksekvere på dem . Vi har gennem årerne kørt digitale udviklingsforløb og uddannelse for mange forskellige organisationer og set dem rykke sig succesfuldt mod en digital transformation. I dag er vi en af Danmarks førende digitale rådgivningsvirksomheder.

Hvordan gør vi

For os er det vigtigt at hjælpe, så du og din forretning får mest ud af det og opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater. Derfor tilrettelægger vi hvert forløb individuelt med respekt for din virksomhed og hele organisationen. Vi tror på at forretningen flyttes gennem medarbejderne, derfor har vi altid fokus på mennesket.
Her kan du se eksempler på hvordan, vi ofte arbejder med vores kunder. De fleste forløb er en blanding af flere opgaver som vi planlægger sammen med jer. På den måde sikrer vi de bedste løsninger i forhold til jeres aktuelle behov.

 

IMG_1267.jpg

Digitalisering som en service

FORRETNINGSUDVIKLING EKSEKVERET IGENNEM DIGITALISERING - NÅR DU HAR BRUG FOR DET!
Denne service giver dig mulighed for rådgivning, om digitale tiltag når det passer dig og din virksomhed. Vi hjælper med at kigger på forretningen og i samarbejde med jer udpeger vi, både højt- såvel som lavt hængende digitale frugter, som I med forretningsmæssig fordel kan plukke. Vi sørger for eksekveringen af helt konkrete digitale tiltag og hjælper i hele implementeringsfasen, så I kommer sikkert og succesfuldt frem til jeres digitale mål.

Se eksempler på digitale tiltag: KLIK HER

IMG_0923.jpg

Udvikling og design

BRUG FOR ET NYT WEBSITE ELLER SKAL DU HAVE BYGGET EN PLATFORM?
Vi hjælper dig med at udvikle nye digitale løsninger (fx. platform eller website), så de passer til dine og dine brugers behov. For os skal løsningerne være brugervenlige og overskuelige. Vi tester og sikrer at løsningerne fungerer, og at du/I efterfølgende kan håndtere det hele selv uden vores hjælp. Vi kan hjælpe dig uanset dit tekniske niveau.

Se eksempler på opgaver her: KLIK HER

 
IMG_0915.jpg

Workshop

EN WORKSHOP KAN SÆTTE SKUB I ET PROJEKT OG GØRE IDÉ TIL VIRKLIGHED.
Vi har gennem flere år og med afsæt i digitalisering og den digitale transformation leveret workshops i både ind- og udland med afsæt i digitalisering og den digitale transformation. Med en workshop får du mulighed for at arbejde i dybden med løsningen af en specifik opgave. Formålet med en workshop er at få udvekslet meninger, interesser, holdninger og synspunkter, som ikke nødvendigvis skal munde ud i, at alle er enige. Det vigtigste formål med workshoppen er at deltagerne er aktive. Mange gange indgår workshops naturligt i vores arbejde med virksomhederne, fordi det er en god måde at få medarbejderne engageret i projektet på.
Vi er også facilitatorer på SPRINT:DIGITAL, hvor vi gennem et intensivt workshopforløb udvikler en digital idé til prototype. LÆS OM SPRINT:DIGITAL HER

Se eksempler på workshops her: KLIK HER