Vi elsker innovation og vi udlever det selv, fordi vi ikke kan lade vær!

Når vi rådgiver dig og vores øvrige kunder om innovation, er det for os, på samme måde som med alle andre teknologier og discipliner, vigtigt at vi selv har hands-on erfaring og berøring med det. Vi bygger selv et innovativt og dynamisk kontormiljø, hvor vi tester, eksperimenterer, fejler, lærer og fejrer succeserne, som det opstår henad vejen. Med Coworking Plus skaber vi et dynamisk miljø af startups med vækstambitioner og kernekompetencer, som få har det. Det binder vi sammen med vores egne kundeprojekter, uddannelsesinstitutioner og øvrige relationer vi har, der med formål kan have gavn af og/eller gavne huset på den ene eller anden vis. 

At vi skaber dette innovative og dynamiske miljø med stor diversitet i kompetencer og forretningsområder omringer os af nogle af landet stærkeste aktører inden for Virtual Reality (VR), Internet of Things (IoT), Machine Learning, Big Data, kommunikation, læring, IT, apps, konceptudvikling og branding. Dermed har vi en masse legekammerater som vi kan trække ind på de af vores projekter, hvor det måtte give mening og værdi.  Det ser vi både som helt naturligt og oplagt i vores networked business tilgang til verden anno 2018. Vi bygger alle vores samarbejder på tillid, ærlighed og åbenhed. Det giver rig mulighed for open innovation og co-creation - metoder som vi er store fans af og selv mestrer i stor stil. 

I dette spændingsfelt opstår der nye ideer, som bliver til koncepter, hvoraf flere realiseres. Spørg os næste gang vi mødes, hvilke koncepter vi har udviklet eller netop har i gang. Vi deler rigtig gerne ud af vores viden, erfaringer og læring.