Vi er rådgivere. Vi hjælper dig med din digitale omstilling, så du opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater. Vores mål er at hæve din og din virksomheds digitale modenhed med respekt for din organisation, dine ledere og medarbejdere. Det gør vi ved at vise dig vejen, så du selv står stærkere. Kort fortalt: vi hjælper dig med at stå stærkere digitalt og forretningsmæssigt.

Vi fremmer virksomheders digitale modenhed for at geare organisationen og dens medarbejdere til den digitale transformation.

Associerede rådgivere 

Michael Møller.jpeg

MICHAEL MØLLER

Senior Rådgiver

Michael har mange års kommerciel erfaring fra Fleggard koncernen som både markeds-chef i Tyskland og CEO for Dangaard Telecom. Med sin unikke kommercielle DNA og flere succesfulde turnarounds rådgiver Michael med fokus på Tyskland, fokuseret på det strategiske indenfor Salg & Marketing i en digitaliseret virkelighed med store konsekvenser og muligheder i industri 4.0.

Tlf.:  25261500
Mail: [email protected]

 
Frederik Bonde.jpeg

Frederik Bonde

Senior Rådgiver - IOT & Machine learning

Frederik kombinerer sin stærke strategiske og analytiske sans med sin forståelse for anvendelsen af teknologier for derigennem at skabe innovative løsninger der virker i praksis. Alt hvad Frederik arbejder med har data som omdrejningspunkt. Særligt Internet of Things og machine learning har Frederiks helt store fokus med henblik på at skabe organisatorisk produktivitet og vækst. 

Tlf.:  61619595
Mail: [email protected]

Michael Fray.jpeg

Michael Fray

Senior Rådgiver - AI & automatisering

Michael har de seneste 15 år fokuseret på udvikling, vedligeholdelse, implementering og driftsmæssig konfiguration af løsninger indenfor ECM, Case Management, BPM og workflows. Med en særlig evne til forstå organisationers tekniske infrastruktur og informationsarkitektur, og holde det op imod de forretningensmæssige krav og ønsker. 

Tlf.:  25111006
Mail: [email protected]
 

 
Jesper Jensen.jpeg

Jesper Jensen

Senior Rådgiver - PhD i Økonomisk analyse

Jesper har gennem en lang karriere arbejdet specialiseret med økonomiske og cost-benefit analyser samt udvikling af beregnings-frameworks for bl.a. OECD og adskillige ministerier. Jesper er garant for en datadrevet tilgang hvor effektmålingen sker fyldestgørende og bliver et validt beslutningsgrundlag for ledelsen ift. digitaliseringsindsatser og investeringer. 

Tlf.:  24205000
Mail: [email protected]

Pernille Thorslund.jpeg

Pernille thorslund

Senior Rådgiver - customer journey & marketing

Pernille er en skarp practitioner ud i strategisk marketing med sin stærke baggrund fra fl.a. Google, L´Oreal, SCA, Kunde&Co. og BBDO. Pernille sikrer smidig sammenhæng og integration mellem de digitale og analoge platforme og indsatser. Forbrugerens og kundens behov er altid i fokus når Pernille er involveret i projektet og hun vil til enhver sikre en forretningsdrevet tilgang til marketing og salg.

Tlf.:  53650155
Mail: [email protected]   

 

Daniel Snedker.png

Daniel snedker

Senior Rådgiver – Forretingsudvikling & Økonomistyring

Daniel er en erfaren forretningsudvikler og økonom med en bred branchemæssig baggrund og en stærk forretningsforståelse og en tung værktøjskasse som både intern og ekstern forretningsudvikler. Daniels spidskompetence er at få forretningsudvikling og værdiskabende processer sat i system, og forankret hos ledelse og medarbejdere som en integreret del af dagligdagen.  

Tlf.: 23327256
Mail [email protected]