Vi er rådgivere. Vi hjælper dig med din digitale omstilling, så du opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater. Vores mål er at hæve din og din virksomheds digitale modenhed med respekt for din organisation, dine ledere og medarbejdere. Det gør vi ved at vise dig vejen, så du selv står stærkere. Kort fortalt: vi hjælper dig med at stå stærkere digitalt og forretningsmæssigt.

Vi fremmer virksomheders digitale modenhed for at geare organisationen og dens medarbejdere til den digitale transformation.

Associerede rådgivere 

morten mosgaard

Digitalisering af skoler

Morten har tidligere været skoleleder på Margrethe Reedtz Skolen, hvor han har taget skolen igennem en digital transformation.
Tlf.: 28406695
Mail: [email protected]

Michael Fray

Senior Rådgiver - AI & automatisering

Michael har de seneste 15 år fokuseret på udvikling, vedligeholdelse, implementering og driftsmæssig konfiguration af løsninger indenfor ECM, Case Management, BPM og workflows. Med en særlig evne til forstå organisationers tekniske infrastruktur og informationsarkitektur, og holde det op imod de forretningensmæssige krav og ønsker. 

Tlf.:  25111006
Mail: [email protected]
 

Pernille thorslund

Senior Rådgiver - customer journey & marketing

Pernille er en skarp practitioner ud i strategisk marketing med sin stærke baggrund fra fl.a. Google, L´Oreal, SCA, Kunde&Co. og BBDO. Pernille sikrer smidig sammenhæng og integration mellem de digitale og analoge platforme og indsatser. Forbrugerens og kundens behov er altid i fokus når Pernille er involveret i projektet og hun vil til enhver sikre en forretningsdrevet tilgang til marketing og salg.

Tlf.:  53650155
Mail: [email protected]

 

Frederik Bonde

Senior Rådgiver - IOT & Machine learning

Frederik kombinerer sin stærke strategiske og analytiske sans med sin forståelse for anvendelsen af teknologier for derigennem at skabe innovative løsninger der virker i praksis. Alt hvad Frederik arbejder med har data som omdrejningspunkt. Særligt Internet of Things og machine learning har Frederiks helt store fokus med henblik på at skabe organisatorisk produktivitet og vækst. 

Tlf.:  61619595
Mail: [email protected]

Jesper Jensen.jpeg

Jesper Jensen

Senior Rådgiver - PhD i Økonomisk analyse

Jesper har gennem en lang karriere arbejdet specialiseret med økonomiske og cost-benefit analyser samt udvikling af beregnings-frameworks for bl.a. OECD og adskillige ministerier. Jesper er garant for en datadrevet tilgang hvor effektmålingen sker fyldestgørende og bliver et validt beslutningsgrundlag for ledelsen ift. digitaliseringsindsatser og investeringer. 

Tlf.:  24205000
Mail: [email protected]

Daniel snedker

Senior Rådgiver – Forretingsudvikling & Økonomistyring

Daniel er en erfaren forretningsudvikler og økonom med en bred branchemæssig baggrund og en stærk forretningsforståelse og en tung værktøjskasse som både intern og ekstern forretningsudvikler. Daniels spidskompetence er at få forretningsudvikling og værdiskabende processer sat i system, og forankret hos ledelse og medarbejdere som en integreret del af dagligdagen.  

Tlf.: 23327256
Mail [email protected] 

 

teddy nielsen

Senior Rådgiver - organisatorisk transformation og lederudvikling

Teddy brænder for at hjælpe organisationer og mennesker med at realisere deres fulde potentiale. Han er ekspert i strategi-implementering, operational excellence og digitalisering. Teddy har igennem en lang karriere hos LEGO, Arla Foods og Cisco Systems, samt som konsulent, ledet større organisatoriske transformationer. Det har været implementering af serviceprogrammer, ERP, e-Commerce, Business Process Management, Lean/ Continuous Improvement og Shared Service. 

Teddy tænker forankring ind fra starten af et udviklingsforløb og sikrer buy-in i hele organisationen i tæt samarbejde med ledelsen og udvalgte specialister.

Tlf.:   26518072
Mail: [email protected]