Få SPARRING OM HVAD DIGITALISERING ER FOR DIG.

Digitale kompetencer og forståelse af de nye digitale muligheder bliver nøglen til succes i fremtidens organisationer i både det offentlige og private. Udfordringen er imidlertid, at der ikke er ret mange digitale medarbejdere i Danmark i dag. Det har vi i Tokerød Plus valgt at gøre noget ved, og derfor har vi udviklet konceptet Digital Coach.

Vi kører i dag et Digital Coach forløb med en række virksomheder i finanssektoren og kommuner, og erfaringerne derfra er yderst positive. Formålet er at give lederne tryghed til at gå ind i den digitale forandring.

Kort beskrivelse af Digital Coach

Afdelingslederne/teamlederne kan tage direkte kontakt til Harald Tokerød eller Thomas Olsen fra Tokerød Plus for at få konkret sparring og vejledning til, hvordan digitale teknologier, medier og løsninger kan hjælpe med at løse specifikke problemstillinger og udfordringer. Det handler i mindre grad om selve teknologien og i højere grad om den forskel afdelingslederne og afdelingerne gerne vil skabe. Det handler i høj grad om formål og ønskede målsætninger og derefter valg af teknologi, og hvordan denne kan løse det. Teknologien skal ses som et middel, ikke et mål.

Eksempler:

a) Hvordan fremmes kommunikationen på tværs af afdelingen og mellem ledere/medarbejdere på en let tilgængelig, brugervenlig og omkostningslet måde?

b) Hvordan kan vores processer forbedres ved hjælp af en robot med brug af kunstig intelligens? 

c) Hvilke digitale projektstyringsværktøjer kan understøtte det behov, som det respektive team har? Og hvilke digitale værktøjer er der til individuel opgavestyring (task management)?

d) Hvordan skal vores afdeling forholde sig til brug af sociale medier internt såvel som eksternt? Hvad er do's and dont's på de sociale medier som organisation for vores medarbejdere som individ?

e) Hvordan kan vi få gavn af og gøre brug af en teknologi som Virtual Reality? Er det kun til sjov og gaming eller kan det også understøtte forretningen?

 

Hvordan?
I praksis vil vi (Tokerød Plus) tage lead på processen og implementeringen således, at I ikke skal afsætte ressourcer til selve projektet. Det eneste, vi stiller forventning om, er, I hjælper med at få booket opstartsmøde og sende en motivations-/ informationsmail ud. Resten klarer vi.

Digital Coach - sådan fungerer det!

  • Chef/leder eller nøglemedarbejder tager kontakt til Tokerød+ og adresserer sine digitale problemstillinger/temaer, som der ønskes sparring på
  • Alt efter tema, vil Harald Tokerød eller Thomas Olsen komme til en fysisk session med lederen/teamet hos dig. 
  • Efterfølgende udarbejdes en opsamling med findings og aftaler, som fremsendes til lederen 2-3 hverdage efter endt session