få indblik i samarbejdet

Ud fra vores kernefokus - Teknologi, Organisation og Kultur, har vi transformeret vores kunder digitalt, både i form af rådgivning i øjenhøjde og som en eksekverende del af vores kunders digitale omstillingsforløb. Enhver indsats og strategi som har til formål at fremme væksten af vores kunders forretning.

Screen Shot 2019-01-01 at 14.51.10.png

Flensted mobiles - Digital Strategi & Transformation

ITWGSE Case.png

ITW GSE - Digital Strategi & Transformation

ITW GSE er førende aktør indenfor GSE-branchen (Ground Supply Equipment) på verdensplan. Virksomheden har netop gennemført en proces med at fusionere 5 brands til ét samlet brand, lancering af helt ny og optimeret webløsning med integreret ecommerceløsning. Processen indebar udvikling af global digital strategi, social media playbook og employee advocacy program med hands-on træning af medarbejdere og ledere. Tokerød Plus har været ansvarlig for processen og været med på strategisk og operationelt niveau - som spillende træner. 

Innovationsforløb - Digital identitet - Digital strategi - Analyse - Research

Innovationsforløb - Digital identitet - Digital strategi - Analyse - Research

Catering Danmark - innovationsforløb

Catering Danmark er succesfuld landsdækkende catering-kæde, som har siddet på fødevaremarkedet i lang tid. Virksomheden har et højt ambitionsniveau og er kendt for at forretningsudvikle sig dynamisk. Man ønskede at skabe et helt nyt forretningskoncept for at eliminere risikoen for at blive overhalet indenom af andre fødevare-virksomheder i vækst. Tokerød Plus har designet og faciliteret et innovationsforløb for kunden, med et mix af eksterne innovative digitale specialister for at skabe 2 bæredygtige forretningskoncepter og prototyper, som centralt punkt i den videre forretningsudvikling. 

Evosep Biosystems.jpg

Evosep biosystems - Digital strategi

Screen Shot 2019-01-01 at 14.49.05.png

SKOVDAL NORDIC - DIGITAL TILSTEDEVÆRELSE & Strategi

Alfa_Laval.jpg

ALFA LAVAL - DIGITAL STRATEGI

Energinet case photo.png

ENERGINET - Innovationsprojekter

Energinet har for alvor opdaget og erkendt hvor vigtigt og værdiskabende digitalisering er for forretningen. Vi bidrager i Tokerød Plus med facilitering og projektledelse af en række digitale innovationsprojekter, som led i koncernens store strategiske satsning på digitalisering. Det indebærer blandt andet projekter med Virtual og Augmented reality, big data og dataanalyse projekter.

 

Digital workplace, yammer, kultur

Digital workplace, yammer, kultur

Danmarks Akkrediteringsinstitution - digital workplace

Danmarks Akkrediteringsinstitution er bevidste om behovet for at medarbejdere i højere grad kan arbejde uafhængigt og fleksibelt uden at være låst til et specifikt sted eller tid. At den moderne medarbejder anno 2017 arbejder fra kontoret, hjemmefra og på farten. Det vil organisationen gerne understøtte i højere grad med brugen af relevante og tilstrækkeligt fleksible systemer. Det gøres med afsæt i Yammer, og Tokerød Plus har hjulpet med behovsafklaring, struktur af rolle og processer, samt udrulning på tværs af organisationen med fokus på at skabe tryghed i denne digitalisering.

Digital workplace, rådgivning, organisatorisk fokus

Digital workplace, rådgivning, organisatorisk fokus

Folkekirkens Nødhjælp - digital workplace

Det internationale team er således i en proces/situation, der skaber særligt geografiske og logistiske udfordringer i forhold til intern kommunikation, vidensdeling og virtuelt samarbejde. Tokerød Plus fik til opgave at facilitere digitaliseringsprocessen inden for Digital Workplace, med udgangspunkt i Microsoft Yammer platformen, herunder uddannelse og træning af teamet, implementering af Yammer som det primære interne kommunikationsplatform, samt kortlægning af det interne digitale økosystem.

Digital strategi, rådgivning, digital workplace

Digital strategi, rådgivning, digital workplace

HK - Digital Strategi

HK Midt vil gerne endnu tættere på sine medlemmer og ligeledes i højere grad målrette de yngre generationer. Præmissen for det er digitale og sociale medier. HK Midt henvendte sig til Tokerød Plus for at sikre en mere målrettet og aktiv tilvalgt strategi for digitaliseringen af organisationen. HK Midt får udarbejdet en digital strategi og en handlingsplan, parallelt med at medarbejdere inspireres og undervises i brugen af sociale og digitale medier samt relevansen for organisationen og dennes målgruppe.

Digital strategi, social media strategi, digital content, leadgenerering

Digital strategi, social media strategi, digital content, leadgenerering

Saxo Bank - Digital strategi

Saxo Bank skabte kundeloyalitetsprogrammet Ride Like a Pro for yderligere aktivering af sit sponsorship af Team Tinkoff Saxo. Et stort setup hvor man inviterede kernekunder (og potentielle kunder) med i et træningsprogram over et år, hvor man skulle træne under lignende vilkår som de professionelle stjerneryttere, med afslutning af kongeetapen i Vuelta á Espania. Denne store satsning skulle understøttes digitalt, hvor Tokerød Plus fik til opgave at udarbejde den digitale strategi og aktivere den for kundeloyalitetsprogrammet med henblik på at skabe øget brand awareness og kundeleads.

Digital rådgivning, digital coach

Digital rådgivning, digital coach

Dragør kommune - Digital Coach

Dragør Kommune er i gang med sin digitale omstilling (transformation), som kommunen ønsker at forholde sig proaktivt til og med særligt fokus på faktoren Organisation i den digitale transformation. Tokerød Plus har fået til opgave at rådgive og tilbyde sparring til lederne i organisationen i form af Digital Coach løsningen.

Digital transformation, salg, social selling, rådgivning, digitalt lederskab

Digital transformation, salg, social selling, rådgivning, digitalt lederskab

Tryg - employee advocacy

Tryg har sat sig for at blive mere rådgivende end sælgende. Det betyder, at salgsindsatsen skal vendes fra push til pull-tilgang. Her er det vitalt, at lederne går forrest og viser vejen. Tokerød Plus har fået til opgave at inspirere, rådgivere og give sparring til Trygs kundechefer om, hvordan de individuelt kan arbejde med en mere rådgivende pull tilgang, hvor man i højere grad deler ud af sin viden og ekspertise indenfor forsikring.

 
Digital strategi, digital tilstedeværelse, employee advocacy, social media, leadgenerering

Digital strategi, digital tilstedeværelse, employee advocacy, social media, leadgenerering

daxiomatic - digital strategi

Daxiomatic har en meget stærk profil med sin formålsdrevne tilgang, særlige DNA med sin helt unikke organisationskultur - som har resulteret i at virksomheden er blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Denne stærke profil skal understøttes digitalt. Målsætningen for Daxiomatic er at være top of mind hos målgruppen løbende. Dette for at sikre, at når kunden erkender sit behov for en ERP løsning, så skal Daxiomatic være en naturlig del af beslutningsprocessen. Dette løses via kortlægning af stakeholders og det digitale økosystem for Daxiomatic og definering en digital strategi med konkret handlingsplan for eksekvering.