konkrete eksempler på cases løst af vores team

Screenshot+2019-06-19+at+12.46.16.jpg
 

Vi udvikler platforme, websites og webshops, udfra ideen om at du som kunde selv kan lave ændringer og opdatere billeder og produkter, når vi har overleveret sitet. Vi mener heller ikke at et nyt website skal koste en bondegård. Det skal være muligt for selv små virksomhedder at digitalisere sig, så de bliver mere konkurrencedygtige. Herunder ser du et udpluk af løsninger Tokerød Plus har lavet.

 

Skovdal Nordic - website

Skovdal Nordic havde brug for et nyt website, hvor det i større grad var muligt at vise deres produkt frem som er foto og video. Ud over at have designet og udviklet sitet i tæt samarbejde med folkene hos Skovdal Nordic, håndtere vi i Tokerød Plus også selve hostingen af sitet og sikre at den store mængde data er sikkert opbevaret og bliver vedligeholdt løbende. Websitet kan ses her under i billleder eller via linket her: https://www.skovdalnordic.com

 
Screenshot 2019-06-18 at 13.48.39.png
Screenshot 2019-06-18 at 13.49.15.png

Marklund design - webshop

Marklund design har re-tænkt hele deres visuelle identitet og skulle i den forbindelse have en ny opdateret webshop. Vi har i Tokerød Plus udviklet og opbygget sitet i samarbejde med Kira Marklund som ejer Marklund design. Webshoppen kan du se her: https://marklunddesign.com/

 
Screenshot 2019-06-18 at 13.51.02.png
Screenshot 2019-06-18 at 13.52.23.png

Screenshot+2019-06-19+at+12.43.54.jpg
 

Vi afholder både workshops som enkeltstående tiltag og som en del af en længere digital rejse i samarbejde med os. Workshops er et effektivt redskab til at generer ideer til en retning eller som en måde at sikre at alle sider af et nyt projekt er belyst. Vi deltager i SPRINT:DIGITAL hvor smv’er kan få tilskud til et digitalt designsprint og for meget få penge få 5 dages workshop samt efterfølgende rådgivning. Her under kan du se eksempler på forskellige workshops vi har afholdt.

 

RETSASSISTENTEN - SPRINT

Rasmus Wandall deltog gennem SPRINT:DIGITAL på vores 5 dages designsprint i foråret 2019. Han udvikler en platform, der kan hjælpe en sigtet eller dennes advokat i hurtigere afklaring om sagens udfald. På workshoppen blev Rasmus afklaret om retningen for produktet, opmærksom på vinkler han ikke selv havde set og bekræftet i at hans ide er god. Han afsluttede forløbet med en prototype, der har gjort det muligt for ham at laver brugertest. Rasmus selv siger om forløbet:

Man kommer fra A til Z på ingen tid med de rette kompetencer hele vejen rundt. Når man, som jeg, står med en ide og skal ud over stepperne i ukendt land , er det præcis hvad jeg havde brug for. Tilpasningen til de mindre hold var vellykket. Velplanlagt og velgennemført.

 
IMG_0950.jpeg
IMG_3305.jpg

ÅDALSKOLEN - WORKSHOP SOM LED I STRATEGISK ARBEJDE

Ådalskolen vil være fremtidens friskole og vil i den forbindelse også satse på det digitale. Men da det kan gå mange veje, har vi gennem workshops hjulpet dem med at blive helt skarpe på, hvilken retning de gerne vil gå og hvordan. De 2 workshops er afviklet med en blanding af forskellige faglærer, ledelse og administration fra skolen. Tokerød Plus har været torvholder og sikret fremdrift, samtidig med at vi har udfordret dem. Det store fælles indsats der er lagt i workshopsene, skal bruges til det videre arbejde med Ådalskolens digitale strategi.

 
IMG_7665%2B2.jpg
IMG_2908.jpg

Screenshot+2019-06-19+at+12.44.44.jpg
 

DIGITAISERING SOM EN SERVICE ER DIN MULIGHED FOR AT FÅ HJÆLP OG RÅDGIVNING OM HELT SPECIFIKE EMNER, ELLER SOM ET LÆNGERE FORLØB HVOR VI RÅDGIVER OG EKSIKVERER LØBENDE I ARBEJDET MED FX. EN DIGITAL STRATEGI. HER UNDER KAN DU SE EKSEMPLER PÅ KONKRETE KUNDECASES, SOM HAR BENYTTET DIGITALISERING SOM EN SERVICE.