Det er meget glædeligt at vi nu kan byde velkommen til flere kunder, der erkender behovet for at styrke og omstille forretningen digitalt. 

Den første af kunderne vi byder velkommen til er Odense Friskole som nu er igang med en digital omstillingsproces der i højere grad imødekommer behovene og den digitale adfærd hos eksisterende og nye elever, samt lærere og forældre.

Odense Friskole.JPG

 

Odense Friskole ønsker større fleksibilitet i skolens digitale platforme og et defineret digitalt økosystem internt såvel eksternt. Derudover er skolen netop kommet på Facebook og Instagram - i første omgang som en prøvehandling hvor man gør sig nogle konkrete erfaringer, inden de videre overvejelser og beslutninger for den digitale tilstedeværelse. 

Den næste kunde vi også er glade for at byde velkommen er reklamebureauet Fingerspitz* der længe har beskæftiget sig med det digitale og nu har sat digitalisering endnu mere i fokus i virksomhedens vækstplaner samtidig med at organisationen styrkes yderligere med digitale kompetencer.

Fingerspitz.JPG

 

Den digitale strategi forfines og skærpes og der skal realiseres konkrete tiltag indenfor digitalisering. 
 

Den tredje kunde i rækken som vi også er begejstrede for at byde velkommen er foto- og filmstudiet Skovdal Nordic, som udover at være Danmarks største nu også har udvidet aktiviteterne til både Shanghai og London.

Skovdal.jpg

Her kommer digitalisering til at spille en afgørende rolle for at fjerne enhver geografisk begrænsning. Derudover arbejdes der med en styrket digitale tilstedeværelse, struktureret datahåndtering og automatisering og processer. 

Den sidste nye kunde i rækken er fotograf og dronespecialist-firmaet Laycock Media - communication through visuals. Firmaet skal have en styrket digital identitet og tilstedeværelse, brug af sociale medier og struktureret håndtering af data. 

Er du nysgerrig på digitalisering i praksis og har du også lidt svært ved at begribe det konkrete og håndgribelige i digitalisering? Så læs vores blogindlæg om Digitalisering i praksis lige her.