Det er en stor glæde for os at kunne byde velkommen til en lang række nye kunder over de sidste par måneder, som alle har behov for vores assistance til digitalisering i relation til kortlægning af det interne og eksterne digitale økosystem, analyser, løbende sparring og assistance til eksekvering på en bred vifte af digitaliseringsindsatser. 

Vi byder hermed officielt velkommen til:

  • Maskincenter & Robotcenter Odense
  • Advokatfirma AMC North 
  • Revisionscentrum 
  • Budget123
  • Novavi
  • Kommunernes Landsforening (KL)
  • Skankon 
  • Naviair 
Philip Håkonsson

Vi er enormt taknemmelige for den tillid vores nye og eksisterende kunder tildeler os. Vi er vores ansvar bevidst, og den øgede travlhed betyder også at vi har onboardet nye folk. Vi har ansat Philip Håkonsson efter at han har færdiggjort sin træning i vores Digital Transformationsuddannelse. Philip har tidligere arbejdet med digitalisering hos Odense Boldklub, TV3 Sport og Discovery Networks. Han er allerede tiltrådt som projektleder og ekserkveringsmotor på en række af vores kundeprojekter. 

Derudover har vi her starten af 2018 styrket Tokerød Plus med 5 associerede seniorrådgivere som bringes ombord på projekter der matcher deres respektive specialistområder. Senior rådgiverne er Pernille Thorslund, Michael Møller, Jesper Jensen, Frederik Bonde, Michael Fray - således at vi nu har en ballast og tung ekspertise indenfor alle felter i en digital transformation hvad enten det er salg & marketing fokus, strategi og organisation, eller teknologifokus inden kunstig intelligens, RPA, chatbots, augmented og virtual reality. Hvis du er nysgerrig kan du læse mere om dem på http://www.tokeroedplus.com/holdet/ 

Det er også med til at styrke vores trænings- og uddannelsesforløb i Digital Transformation (som vi nu tilbyder i både Købehavn og Odense), hvor vi nu har en større portefølje af kompetencer og viden at bringe i spil i undervisning og træning. Vi har opgraderet vores faciliteter i vores egenudviklede innovation house hvor vi nu har 400 kvm. dedikeret til workshops, træning og simulering, undervisning og udvikling af prototyper.  Vores innovation house er en integreret del af vores coworking space som nu består af 230 specialister, hvis ekspertise og kompetencer vi også trækker på efter behov og som vi allerede har bragt i spil på flere af vores digitale projekter. 

Vi ser frem til at leverer forretningsmæssige, målbare og mærkbare resultater for vores nye kunder såvel som eksisterende kunder, gennem digitalisering på menneskelig vis.