Vi har længe arbejdet dedikeret for at menneskeliggøre digitalisering, og netop den menneskelige omstilling er noget der fylder mere og mere for vores kunder i deres digitale omstillingsproces. Det er vanskeligt, hvis ikke umuligt, at arbejde særskilt med digitalisering og ledelse. Derfor er det særdeles aktuelt at kunne styrke netop fokus på den menneskelige omstilling sammen med Human Business som i den grad mestrer disciplinerne ledelse, forandringsledelse og det tværgående samarbejde, som enhver digital omstilling fordrer.

Om Human Business

Human Business er etableret i 2016. Som konsulenter understøtter vi udvikling og forandring i små som store virksomheder. Vi arbejder på alle niveauer, fra medarbejdere til direktion, og med alle konstellationer fra individ til tværgående organisatoriske processer. Vores kunder kommer både fra offentlige og private virksomheder. Vi designer vores opgaver og processer så vores kunder bliver mere reflekterede eller kompetente til at håndtere de udfordringer, de står overfor.

Jannie Rasmussen

Jannie Rasmussen er partner i Human Business. Hun har en baggrund som leder og erhvervspsykolog med erfaring fra både HR og konsulentopgaver.
Jannie er særligt optaget af, hvordan man gennem spørgsmål, dialoger og organisatoriske møder bedst understøtter forandringsprocesser på både det individuelle og det organisatoriske plan.


Inger Bøgh

Inger Bøgh er partner i Human Business. Som organisationskonsulent og kommunikationsrådgiver har hun et skarpt øje for, hvordan man kobler virksomheders strategi med det enkelte menneskes situation. Inger har mange års erfaring med organisatoriske forandringer og har gennem årene været en drivkraft i en lang række forandrings- og udviklingsprocesser – både på team- og overordnet virksomhedsniveau.

Du kan læse mere om Human Business på deres hjemmeside: www.humanbusiness.dk


Vi glæder os i Tokerød Plus til, i endnu videre udstrækning, at kunne facilitere den holistiske omstilling både digitalt, organisatorisk og menneskeligt.
Hvordan vi gør dette og hvilken metode vi benytter, kommer vi snart til at løfte sløret for.
Men det er ikke nogen hemmelighed at det omhandler design thinking principperne.