Overskriften kunne ligeså vel have lydt "Jeg fatter ikke hvad det er I ikke fatter. - endnu en ode til Twitter"

Jeg ved at mange i mit netværk endnu ikke har set værdien af at være på Twitter. Fred være med det ( alternativt: lær mig det der Twitter). Så lad mig  atter bringe lidt twitterguld til jer. En dag må I tø op.

Fredag i sidste uge var der seminar om "Digital markedføring og de juridiske gråzoner" hos Dansk Kommunikationsforening, initeret af advokatfirmaet Stokholm Lindegaard. Jeg har altid anset jura som noget man havde folk til at sætte sig ind. Dog har jeg også altid anset det som en fordel at vide hvornår man skal hidkalde dette folk.

Dette tweet fra Kim Elmose fangede min interesse fordi vi tit diskuterer  de der forbandede konkurrencer på kontoret.

Ikke i sig selv breaking news, men læg mærke til det lille "1/2". Det betyder at pointen ikke kunne rummes indenfor de 140 tegn der udgør det kunstneriske benspænd på Twitter og at noget mere er på vej.

BAAAM! Se DET var nyt for mig. Og i mit virke, ikke en ubetydelighed. 

Jeg bilder mig ikke ind at jeg nu er uddannet i markedsføringsloven og kan slå mig ned som  social mediekonkurrencejurist (jeg vil godt vædde på at den titel findes derude), MEN jeg har gjort mig en hyggesokratisk erfaring og fået belyst noget af hvad jeg IKKE ved. 

I dette tilfælde noget jeg godt vil vide mere om. Og fordi jeg har fulgt eventet på Twitter, har jeg nu også en anelse om hvem der kan hjælpe mig hvis jeg får akut behov for en specialist i emnet.

En anden dag, når vi mødes et mere løssluppent sted end dette, vil jeg gerne drøfte om den nuværende markedsføringslovgivning giver mening. Mit ærinde (igen) i dag er blot at fortælle dig at Twitter i alt fald giver mening. 

Du må godt dele det her opslag. Du må også godt lade være. Jeg mener at vide at begge dele er tilladt indenfor nuværende lovgiving.