Hos Tokerød Plus skal digital rådgivning give mere, end det koster.

Hvis virksomheder skal overleve er digital udvikling, ikke længere et valg. Det er et krav. En rapport fra Microsoft og Dansk Erhverv peger på, at virksomhedernes digitale udvikling har en række interne barrierer:

  • For få kompetente it-ressourcer i virksomheden til at afdække mulighederne og implementere nye løsninger.
  • Stabile it-løsninger vægtes højere end first-mover-fordele ved helt ny teknologi.
  • Brugernes it-kompetencer er ofte for mangelfulde til, at man får maksimalt udbytte af nye it-løsninger.
  • Manglende tid og fokus på drift.

Vi påstår ikke, at vi har løsningen på alle problemerne. Men vi har faktisk løst en del af dem - i samarbejde med vores kunder.

Den dyre digitale prioritering

Når Danske virksomheder skal konkurrere internationalt, så bliver de nødt til at kunne afdække digitale muligheder og implementere nye effektive løsninger. Men virksomhederne har ikke nødvendigvis råd til at få de digitale kompetencer og opdateringer, som de lige står og mangler:

Interne IT kompetencer

Og når man står i en situation, hvor de såkaldte platforms-plattenslagere alle gerne vil byde ind med den helt rigtige løsning, så kan det være rart med en kritisk ven. Vi vil gerne være dén ven.
Og det er ikke småpenge du kan spare: Sådan bruger ledere 88 milliarder kroner på ingenting

Tokerød og Monopolet

“De har ikke aktier i noget…,” siger Mads Steffensen om sit monopol. Og det samme gør sig gældende for os.

Vi er uvildige rådgivere, og derfor kan vi rådgive, uden at skulle tilbyde dig en bestemt platform. Vi rådgiver dig ud fra den virkelighed og virksomhed, som du driver. Og hvis et gratis værktøj bedst kan løse dine udfordringer - så er det det vi anbefaler.

Vi kigger også gerne på de løsninger, som du allerede har. På den måde undgår du de bias som ofte følger med, når man selv har valgt en løsning eller tjeneste.

Valgunderstøttelse

Men uvildig rådgivning om værktøjer er ofte kun første skridt i processen.

En digital håndsrækning

Vores formål er, at gøre det digitale menneskeligt. Derfor vil vi gerne rykke tæt på, når vi hjælper. Og det mener vi ikke figurativt.

Vi sætter os gerne på jeres kontor og viser jer, hvad vi laver, og hvorfor vi gør sådan. Det er sidemandsoplæring som i gamle dage. Og det fungerer.

Senest har vi besøgt JDE Professional i Middelfart og rustet medarbejderne til en fremtid med LinkedIn, Instagram og givet inspiration til hvordan man kan skabe flere kundeleads via hjemmesiden og som social business og måle indsats og konverteringer med Google Analytics. Til gengæld fik vi oplevet, hvad en god kop kaffe kan gøre.

Tæt på kunden Kaffe Harald og Jesper

Vi gør det gennemskueligt

Det er ikke alle organisationer, der har tid eller behov for digital oplæring.

Vi vil rigtig gerne inspirere og udfordre dig på dine digitale kompetencer, så du kan skabe en mere effektiv og moderne virksomhed - med det digitale som en integreret del af strategien.

Men hvis du hellere vil være fri fra at lære en masse nyt, så tilbyder vi også, at gøre arbejdet for dig.

Senest har vi hjulpet Vild med Vand med at få oprettet og aktiveret deres Facebook og Instagram side med relevante opdateringer, annoncering, linkbuilding og alt hvad der dertil hører. Under hele processen har de haft adgang til opdateringer, dokumenter og strategi.

Det synes vi både er gennemsigtigt og gennemskueligt - og det er med til at skabe van(d)vittig gode resultater.

Hvad kan I så gøre for mig?

Det er et rigtig godt spørgsmål - faktisk er det så godt, at vi hellere vil tage det med dig i dialog. Mulighederne er mange, og vi vil nødig bombardere dig med branche-sprog, som alligevel ikke gør dig klogere.

Så lad os endelig høre hvilke udfordringer du sidder med, og så vil vi gøre vores bedste for at løse dem sammen med dig.

Du kan tage kontakt direkte til mig eller finde en af mine dygtige medarbejdere lige her: http://www.tokeroedplus.com/#holdet 
Jeg vil garantere dig at vi kan hjælpe dig med at få råd til mere digitalt. Lad os gerne bevise det.

Mine kontaktoplysninger er: 
Tlf.    60134166
Mail: [email protected]