Verden ER digitaliseret. Teknologi HAR gjort sit indtog i alles hverdag. Det er blevet nødvendigt for virksomheder at udvikle strategier, der indbefatter en stillingtagen til egen digital modenhed. Al forskning peger i retning af, at et fornuftigt og nysgerrigt digitalt mindset er en forudsætning for at skabe sig selv konkurrencefordele.

I Tokerød+ ved vi, at det er meget nemmere sagt end gjort. Digital modenhed er meget mere end at have et stort online publikum. Det handler om, hvorvidt din virksomhed evner at anvende teknologi til at forbedre forretningsfunktioner, såsom ledelse, produktudvikling, markedsføring og human ressources.

Mange virksomheder står i stampe på et sted, hvor ideen om tydning af data og anvendelsen af sociale teknologier, næsten kan forekomme smertefuldt og uoverskuelig. Måske føler du, at din produktivitet og indsats er bedre udnyttet på andre områder, eller også knuser du tal og gennemgår tabeller nok i din hverdag?

Det er derfor at Tokerød+ har indgået et samarbejde med Networked Business Initiative (NBI). NBI har skabt en nem og hurtig måde, hvorpå organisationer, virksomheder og deres rådgivere, kan få overblik og opbygge deres digitale modenhed.

Ved at bringe erhvervslivet sammen med den akademiske verden, har NBI bygget en platform, der tillader brugere at benchmarke dem selv eksternt, i forhold til deres konkurrenter. NBI’s dashboard værktøj kan give din virksomhed et overblik over hvilke områder, der fungerer godt, og hvad der kan forbedres på baggrund af dine besvarelser i vores spørgeskema. Du kan dermed også sammenligne din virksomhed med andre i branchen eller landet.

Hvordan fungerer det?

At tilslutte sig NBI’s platform, giver dig adgang til, hvad vil kalder - ”Et digitalt ecosystem”- et netværk af virksomheder, akademikere, studerende, statslige institutioner og andre organisationer - alle samlet på et sted. Samarbejdet består blandt andet CBS, Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Børsen, Lederne og en lang række private virksomheder.

Respondenter kan vælge, om de vil udfylde et spørgeskema, som bliver behandlet anonymt af Tokerød+. Svarene er aggregerede og præsenteret i et format, der er nemt at forstå. Du vil kunne se, hvor mange respondenter der har svaret på spørgsmålene, hvilket giver dig en indikation af den mængde, som du sammenligner dig selv med. Dermed, får du et eksternt bechmark i forhold til dine konkurrenter. Tokerød+ spørger dig om adgang til dit data på baggrund af spørgeskemaet.

Hvis du kunne tænke dig at bruge NBI’s Dashboard som værktøj, kan Tokerød+ give dig gratis adgang, hvis du tilmelder dig via dette link. Det er kun dig selv der får adgang til dit data – og det er dig selv, der giver adgang til Tokerød+, hvis du ønsker yderligere dataanalyser.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller vejledning til at færdiggøre spørgeskemaet eller til at fortolke din dataanalyse.