Digital innovation kræver nye kompetencer til din organisation. Og flere end man måske lige er gearet til på den korte bane. Vi har længe fulgt med og set hvilke kompetencer der søges hos jer og jeres konkollegaer og vi må indrømme at det virker usandsynligt at finde alle kompetencer i en og samme profil. Men vi hæfter os ved det behov som I har og det vil vi gerne forsøge at afdække - for hvis I ikke får tilført de rette kompetencer, så vil det gå ud over jeres digitale modenhed - den forkerte retning vel at mærke. 

Vi tilbyder nu en månedlig ordning bestående af digitale kompetencer on demand, ubegrænset support og en værdifuld vidensbank, der gør din digitale indsats nemmere. 

    

 

 

Vil du høre mere om løsningen? Så tag fat i Harald Tokerød på tlf. 60134166 eller send en mail til os på [email protected] Vi har mere uddybende materiale som vi hjertens gerne fremsender til dig.