010101010 REPRÆSENTERER FREMTIDSTECH.

I vores arbejde med Digital Transformation, som spænder over digitalisering, innovation og industri 4.0, læser vi hele tiden om nye teknologier, er i berøring med relevante cases, lader os inspirere af best-practice eksempler, og derfor vil vi på denne side samle inspiration og indsigt om chatbots, AR, VR, IoT, robotter, RPA, machine learning med flere til gavn for dig og dine kollegaer. 

 
 
AI+kunstig+intelligens.jpg

Kunstig intelligens (AI) - CHATBOTS, machine learning. 

Kunstig intelligens er den del af datalogien, der har til formål at få maskiner til at "tænke" - med andre ord at kunne gå målrettet efter noget, f.eks. at vinde over en person i skak eller at undgå at holde op med at fungere, ved hjælp af påvirkninger, som opfattes af sensorer.

 
RPA+Robotic+Process+Automation.jpeg

ROBOTICS PROCESS AUTOMATION (RPA)

RPA er en proces automatiserings-teknologi baseret på software robotter eller kunstig intelligens. 

 
internet-of-things.png

INTERNET OF THINGS (IOT)

IoT - eller Tingenes Internet - betyder et netværk af unikt identificerbare objekter og deres virtuelle repræsentationer i en internetlignende struktur. Anno 2017 er 8 mia. enheder tilkoblet til internettet. I 2030 vil det tal være steget til en billion (!) enheder.  

 
VirtualReality.JPG

VIRTUAL REALITY & Augmented reality

Den virtuelle verden buldrer frem og giver en masse muligheder og fordele for virksomheder bl.a. inden for produktion, træning, uddannelse, turisme, shopping, med flere.