Salg i en digital tidsalder

 

Salg via sociale og digitale medier går under betegnelser som bl.a. social business og social selling, som betyder at man kører en målrettet digital indsats for at aktivere sit netværk og udnytte nye netværker til at opnå ønskede resultater. 

Er den kolde kanvas helt død? Det er stadig en disciplin at ringe til nye kundeemner, men hvis du vil bruge din (eller dit teams) tid mest produktivt, så bør der suppleres og integreres med en digital indsats.

Flere af vores kunder (bl.a. nogle banker) har lavet sammenligningsforsøg mellem kold kanvas og social selling og resultaterne er slående: 

Konverteringsraten* på de kolde kanvasopkald var 5-10%, hvorimod konverteringsraten på social selling indsatsen var 70-80% (!)

For den effektive social business eller social selling indsats skal man bruge nogle få, men nødvendige, redskaber. Tokerød Plus anbefaler redskaber og platforme til at fremme social business og social selling. 

 

Unikt tilbud, hvor vi tager din risiko

For nogle kunder kan Tokerød Plus tilbyde en digital indsats på en performance-based aftale, hvor du først betaler når vi har skabt resultater. Kontakt os for at høre mere om din unikke mulighed. 

 

 

*Opringning, der resulterede i møde eller fremsendelse af produktmateriale.