Vi er rådgivere. Vi hjælper dig med din digitale omstilling, så du opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater. Vores mål er at hæve din og din virksomheds digitale modenhed med respekt for din organisation, dine ledere og medarbejdere. Det gør vi ved at vise dig vejen, så du selv står stærkere. Kort fortalt: vi hjælper dig med at stå stærkere digitalt og forretningsmæssigt.

Vi fremmer virksomheders digitale modenhed for at geare organisationen og dens medarbejdere til den digitale transformation.

 

Associerede rådgivere 

Michael Møller.jpeg

MICHAEL MØLLER

Senior Rådgiver

Michael har mange års kommerciel erfaring fra Fleggard koncernen som både markedschef i Tyskland og CEO for Dangaard Telecom. Med sin unikke kommercielle DNA og flere succesfulde turnarounds rådgiver Michael med fokus på Tyskland, fokuseret på det strategiske indenfor Salg & Marketing i en digitaliseret virkelighed med store konsekvenser og muligheder indenfor industri 4.0.

Michael Fray.jpeg

Michael Fray

Senior Rådgiver - AI & automatisering

Michael har de seneste 15 år fokuseret på udvikling, vedligeholdelse, implementering og driftsmæssig konfiguration af løsninger indenfor ECM, Case Management, BPM og workflows. Med en særlig evne til forstå organisationers tekniske infrastruktur og informationsarkitektur, og holde det op imod de forretningensmæssige krav og ønsker. 

Jesper Jensen.jpeg

Jesper Jensen

Senior Rådgiver - PhD i Økonomisk analyse

Jesper har gennem en lang karriere arbejdet specialiseret med økonomiske og cost-benefit analyser samt udvikling af beregnings-frameworks for bl.a. OECD og adskillige ministerier. Jesper er garant for en datadrevet tilgang hvor effektmålingen sker fyldestgørende og bliver et validt beslutningsgrundlag for ledelsen ift. digitaliseringsindsatser og investeringer.