Akkrediteret uddannelse i Digital Strategi og Transformation

Enhver virksomhed befinder sig i en digitaliseringsproces, hvad enten den er et aktivt tilvalg eller kommet ufrivilligt. Det bedste udgangspunkt er at tage konkret stilling til, hvilken form for digitalisering ens virksomhed skal gennemgå, da der er markante konkurrencemæssige fordele og gevinster at hente for de organisationer, der vælger den rette kurs for den digitale omstilling.

Danmarks første og eneste akkrediterede uddanelse i Digital Strategi & Transformation. 

Vi har set og mærket et stort behov for uddannelse og kompetenceløft af medarbejdere og ledere indenfor digital strategi og digital transformation. Derfor tilbyder vi i samarbejde med Ledelsesakademiet Lillebælt en akkrediteret uddannelse i Digital Strategi & Transformation. Der opnås 20 ECTS på uddannelsens 2 moduler.  Første modul starter d. 18. januar 2018.

Du skal være fremtidens stærkeste digitale strateg og digitaliseringsagent. Derfor tilbyder Tokerød Plus og Ledelsesakademiet Lillebælt dig en uddannelse i Digital Strategi og Transformation så netop du bliver i stand til at varetage og udarbejde strategien for den digitale transformation som din organisation er igang med eller står overfor. 

Hvad bliver du i stand til efter at have gennemført uddannelsen i Digital Strategi med Tokerød Plus?

 • vælge relevante sociale og digitale medier for din virksomhed (og dennes målgruppe)
 • kortlægge brugerrejsen og udarbejde personas
 • kortlægge det digitale økosystem (både kundevendte platforme og det interne digital Workplace)
 • være i stand til at gøre brug af e-mail marketing og marketing automation
 • kendskab til og i stand til at bruge Social Media management og monitoreringssystemer (som Komfo, Hootsuite og Falcon.io, overskrift.dk, infomedia, m.fl.)
 • udarbejde business cases for den digitale indsats/tiltag og dokumentere ROI
 • dokumentere effektmåling med brug af relevante Analytics værktøjer
 • målrettet annoncering via sociale medier
 • kendskab til SEO/SEM indsatser - stakeholder management og tværorganisatorisk projektledelse/styring
 • have kendskab til relevante fremtidsteknologier som kunstig intelligens (chatbots), virtual og augmented reality
 • indsigt og træning i Digital Workplace disciplinen og relevante digitale platforme (Facebook for Workplace, Slack, Yammer, m.fl.)
 • du får hands-on erfaring med alle områderne
 • du vil opnå indblik i real life cases fra andre virksomheder der har arbejdet strukturet og målrettet med en digital strategi og kunne lære af deres succes og eventuelle fejl

Undervisning vil finde sted fysisk on location, samt som webinarer, - men vil også suppleres af digitale kommunikations- og samarbejdsplatforme. Primær underviser vil være Harald Tokerød suppleret med nogle af landets skarpeste og mest erfarne udi Digital Strategi og Digital Transformation - ens for dem alle vil være at de har praktisk erfaring på højt niveau. Der vil være en stor grad af case-baseret materiale i undervisningen for at gøre det så virkelighedsnært og praktisk anvendeligt som muligt.  
 

Uddannelsens opbygning & økonomi

Uddannelsen består af to moduler:

Pris pr. modul er 17.500 kr. inkl. al forplejning.

Uddannelsesstart er d. 18. januar 2018. 

Interesseret i at høre mere om uddannelsen og tage en dialog?

Du kan skrive til Julie fra LedelsesAkademiet Lillebælt på: Juko@eal.dk

Eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig.  

Vi tilbyder Danmarks første og eneste akkrediterede uddannelse i Digital Strategi og Transformation. Hør Harald Tokerød fortælle mere om uddannelsen lige her. 

Thomas Olsen fortæller om hans baggrund og tilgang til undervisningen og hans fokus på business cases og det meningsfulde og menneskelige fokus indenfor digitalisering