Digitalt kan alt måles

 

Ved du præcis, hvad der er virker eller ikke virker på dit website? Eller med din online og sociale synlighed? Eller med din virksomhed i det digitale marked, og målt mod konkurrenterne? Hvor digitalt transformeret er din virksomhed i virkeligheden?

Vores kunder beder os ofte om at måle, hvordan de rent faktisk klarer sig digitalt i markedet. Det er en gang imellem svært for dem selv at se, hvordan de klarer sig og hvordan det påvirker deres indtjening, både nu og i fremtiden. 

Derfor har vi oprettet en ny ydelse – T+ Webanalyse.

Vi bruger en lang række forskellige digitale værktøjer til at måle din virksomheds digitale formåen set fra mange vinkler. 

Vores tilgang til måling er at det er både vigtigt og nødvendigt, fordi det giver et stærkt grundlag for de digitale beslutninger din virksomhed skal træffe. Desuden skal enhver målingsindsats bruges til at optimere kundeoplevelsen og konkurrenceevnen. Det tager vi altid udgangspunkt i. 

To forskellige målinger

Vi kan måle på to forskellige måder.

Med den ene arbejder vi direkte med data, som er offentlig tilgængelig via vores mange analyseredskaber. Det er dermed også information, som din digitalt sofistikerede konkurrent kan indhente om dit firmas digitale formåen - og dermed konkurrere med digitalt. 

Med den anden går vi mere i dybden, og har adgang til dine forskellige analytics som kræver password. Dermed kan du få et større helhedsbillede af din virksomheds digitale tilstand - internt og eksternt. 

Gevinst

Gevinsten er, at du får et klart overblik over din virksomheds digitale svagheder, så du med rimelig lethed kan rette op på dem, eller få os til at gøre det. Og dermed kan din virksomhed gå styrket ind i kampen om den digitale førerplads.

 

Lyst til at se din virksomheds faktiske digitale formåen?

Lad os undersøge den for dig, så du kan blive (endnu) bedre digitalt.